Fakta


Palmebladsarkiver

I Indien findes forskellige såkaldte palmebladsarkiver. De indeholder præparerede palmeblade – datidens “papir”. På palmebladene blev indridset oplysninger af forskellig art, som man ønskede at dokumentere og gemme.

Nogle af palmebladsarkiver rummer astrologiske optegnelser. Da der også dengang var flere tilgange til astrologien, varierer indholdet i disse arkiver både i deres informationer og i måden, de er organiseret på.

Mange af oplysningerne på disse palmeblade blev dengang modtaget af særlige medier via meditation – efter de havde bedt om at måtte opnå indsigter og forudsigelser om mennesker og fremtiden.  

På trods af, at en del af palmebladene blev skrevet for ca. 2.000 år siden, rummer nogle også oplysninger om personer i vor tid.

I forbindelse med astrologi – og det at få lagt sit horoskop – skal man i Vesten normalt opgive sine fødselsdata: Sted, dato, år og klokkeslæt. Herefter fremfinder astrologen de informationer, der passer til mennesker med disse data. Sådan kan det også foregå i Indien. Men der er også andre vej til oplysningerne …

Den særlige palmebladsastrolog

Den særlige palmebladsastrolog, jeg besøgte, er speciel på den måde, at hans palmebladsarkiv er organiseret efter tegningerne af  menneskers tommelfingeraftryk. Derfor skulle jeg ved ankomsten kun give et aftryk af min tommelfinger på et stykke papir. De fik hverken mit navn eller andre data om mig …

I bogen findes navnet, adressen og andre data for palmebladsastrologen, som ejer kontoret, jeg besøgte.

Dog var det en af hans medarbejdere, som jeg var i kontakt med.

Du kan høre et uddrag fra min session på denne side:
Lydoptagelse fra min session