Heartfulness


Heartfulness er i dag porten ind til den meditationsmetode, som gennem mange år har givet mig et uvurderligt udbytte på min spirituelle vej. Det helt særlige ved Heartfulness er transmissionen, som bidrager med at skabe lys og lethed i hver enkelts hjerte – et tilbud, jeg ikke har mødt andre steder.

Heartfulness har hjulpet mig med at finde ind til min indre ro og balance. Jeg oplever igen og igen, at transmissionen opløser gamle indtryk og mønstre – herved åbner transmissionen for en gradvis indre transformation, der giver mig mulighed for at kunne træde nye veje og opleve flere dimensioner af min væren. 

Heartfulness er for alle – man kan vælge mellem forskellige tilbud:

  • en let og enkel kropslig afslapningsøvelse
  • meditation på egen hånd med fokus på hjertet
  • meditation med modtagelse af transmission

Heartfulness kan praktiseres på det niveau, der passer den enkelte, og ens praksis kan udbygges gradvist i forhold til egne ønsker og behov.

Afslapningsøvelsen er dejlig for alle – også børn nyder den omsorg, som øvelsen giver for krop og sjæl. For at meditere i Heartfulness skal man være fyldt 15 år.

Al meditation og transmission i Heartfulness er gratis. Gennem alle mine år i Heartfulness-regi har jeg fra Mesterens side kun mødt det, som jeg vil kalde en ægte spirituel tilgang til mennesket.

Find ud af mere om Heartfulness via dette link:

http://heartfulness.org

Du kan få kontakt til Heartfulness, uanset hvor i verden du bor.
Find det Heartfulness-center, der er tættest på dig, via dette link:

http://heartspots.heartfulness.org

Logoet for Heartfulness